GUINOT LIFT SUMMUM

LIFT SUMMUM – TÄIUSLIKKU PINGULDUST PAKKUV HOOLDUS – NÄOLE, KAELALE JA DEKOLTEELE

Koheselt pinguldav ja trimmiv puhta C – vitamiiniga superhooldus. Aja möödudes kaotab nahk toonust ning lõtvub. LIFT SUMMUM hooldus taastab naha nooruslikkuse ja pingsuse. Nahk on taas särav ning väsimuse märgid on kadunud.

LIFT SUMMUM hooldus on loodud taastamaks naha pingsust ja nooruslikkust tänu pinguldava massaažitehnika ja 2 erineva efektimaski (nägu, kael, dekoltee) koostoimele. Hoolduse jooksul käsitletakse väga suurt pinda – põhjalikult hooldatakse  näo-, kaela- ja dekoltee nahka.  Hooldus algab puhastusest ja topelttoimivast koorimisest, seejärel kannab iluterapeut teie nahale Wrinkle eraser kontsentraati, millega töödeltakse survemassaažiga igat kortsukest näol, kaelal ja dekolteel. Selle järgselt asetatakse näole ja dekolteele 2 erinevat maski.

 LIFT SUMMUM hooldust soovitatakse 3-seansilise kuurina või koos Hydradermie ja Hydra Lift hooldustega. Samuti see on suurepärane kiir-ilu hooldus enne tähtsat sündmust! Hooldus sobib kõikidele nahatüüpidele ja eelkõige neile, kes ihaldavad rohkem pingul, trimmis ja nooruslikumat nahka.

Tutvu hinnakirjaga